Home > Media Center > Media Center Using HDMI Audio = BUGs

Media Center Using HDMI Audio = BUGs

When it happens, I get a black screen and can't see anything anymore. Also interesting is that now that the problem is fixed it doesn't matter what iteration of the above two settings I use - they all work fine. If, due to the nature of the issue you have encountered, you are unable to run this command, please add a comment stating that fact and change the bug status to Note: Mac OSX includes all the required (and only available) GPU drivers, so this does not apply to OSX at all. my review here

Jeff Oct 19, 2012 10:18 AM I just changed from an AMD setup to Intel. I then tried several mpegs and they all worked. Friday, July 03, 2009 1:37 AM Reply | Quote Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Technet Web site. As you can see, the crashes are HDMI related (RIP: 0010:[] [] patch_generic_hdmi+0xe0/0x550 [snd_hda_codec_hdmi]).

The hardware acceleration is one that has not been fixed that i know of. Results 1 to 10 of 10 Thread: Windows 8 Media Center Sound problem Tweet Thread Tools Show Printable Version Subscribe to this Thread… 2013-02-27,22:37 #1 twegner View Profile View Forum Posts You can find some hints about determining what package your bug might be about at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage. This can be accessed from within the About this Mac dialog found under the Apple menu.

If you are under Windows 7 or Windows 8 please try the following URL to download latest graphics driver containing HDMI codechttp://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Desktop+graphics+drivers&ProductProduct=3rd+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+4000%2f2500ThanksAllan Like Show 0 Likes(0) Actions 2. It stores about 200 DVD's of my 1000 collection. Heuer is offline Quote post #14 of 14 Old 05-25-2013, 06:31 AM Sammy2 AVS Forum Addicted Member Join Date: Mar 2011 Location: Right next to Wineville, CA Posts: Show 24 replies 1.

Home Newsletter Archives Forum New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders What's New? I have HDMI audio again, and no crashes so far. cooljw is offline Quote Remove Advertisements Sponsored Links AVS Forum Advertisement post #2 of 14 Old 05-23-2013, 10:52 PM emcdade Senior Member Join Date: Jan 2012 Posts: http://www.thegreenbutton.tv/forums/viewtopic.php?f=49&t=7074 Keep in mind that this is not because WMC is flawed as it only appears when using add-in codecs which are not supported by MicroSoft DRM inside the Windows Media Foundation

I have attached a dmesg of a crash. I have the PC hooked to an Onkyo NR-809 receiver using HDMI. This issue will become very common place in the next few months. Sammy2 is offline Quote post #6 of 14 Old 05-24-2013, 07:30 AM emcdade Senior Member Join Date: Jan 2012 Posts: 425 Mentioned: 0 Post(s) Tagged: 0 Thread(s) Quoted:

If you are using HDMI-out from your video card, then the drivers are typically included with the drivers for your Video Card (see the next item). HD Seagate ST3500320AS Barracuda 7200.11 500 GB SATA II Internet Speed 180 Mbit down / 15 Mbit up Other Info 3 VMs built off IP 14971: UUP disabled / single VHD The same goes for a music file played. AMD/ATI did something to keep the connection open earlier or longer.

thanks.ps. this page Create a fresh drive image before making system changes, in case you need to start over! "The problem is not the problem. Duplicate of bug #1169984 Remove Convert to a question Link a related branch Link to CVE You are not directly subscribed to this bug's notifications. It will prompt me if any Firmeware update is available.

TechNet Products IT Resources Downloads Training Support Products Windows Windows Server System Center Microsoft Edge   Office Office 365 Exchange Server   SQL Server SharePoint Products Skype for Business See all I'll leave Windows Media Center full screen for a few days and see what happens. AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews > Video Components > Home Theater Computers > No sound in WMC - works everywhere else! get redirected here Re: Intel HD 4000 HDMI Audio Driver issue?

So everything works great. Go to Audio Devices and configure your Speaker set up for 5.1 or 7.1. Even under Windows 7 I had to press one keystroke to wake up the video after changing the TV to use the HDMI input.

Vista music pictures video Vista & win media / media center sound bugsI double checked the sound setting, every is 100% OK.

The problem is your attitude about the problem. emcdade is offline Quote post #11 of 14 Old 05-24-2013, 12:14 PM Foxbat121 AVS Forum Addicted Member Join Date: Jul 2003 Location: VA Posts: 11,383 Mentioned: 7 Post(s) But if using my movies and you start a Blu-Ray then the other movie will start playing along with the Blu-Ray at the same time. (I am still testing to see Re: Intel HD 4000 HDMI Audio Driver issue?

Alex D Oct 24, 2012 9:37 AM (in response to nic) hi, nic,thanks for response.Yes, I installed this version of intel's drivers today, but unfortunately bug is still present.Is it possible Vista music pictures video Audio and Video in WMP11 and Media CenterI'm not sure where to start. I will check to see if the Realtek sound is coming out the audio jacks. useful reference It can also cause problems with audio-only playback, particularly if a visualizer is visible on screen.

Now if you start another movie the new movie will take over.